Karriärer

Gå med i team som förändrar liv

Vi är passionerade och medkännande proffs, drivna av uppdraget att hjälpa fler människor att leva ett bättre och lyckligare liv varje dag. Vi växer snabbt och letar alltid efter nya talanger!

Livstrivsel DNA

Blir alltid bättre
Vår strävan att förbättra människors liv fortsätter att driva oss framåt. Vi ifrågasätter, lär oss och anpassar oss hela tiden. Tillväxt är en kärnkomponent i vår kultur och vi kommer inte att sluta utvecklas för att bli det bästa vi kan vara!

Välj ditt eget äventyr
Du kommer att ta ansvar för din väg här och hjälpa till att skriva Livstrivsel nästa kapitel! Vår delade nyfikenhet driver varje medlem i teamet att lära sig, växa och ta initiativ för att bidra till vår övergripande framgång.

Öppna
Vi förbinder oss till transparens genom att fira uppriktiga och autentiska konversationer med veckovisa, effektiva möten och kurerade utrymmen för teamet att ansluta på alla nivåer. Som ett resultat är vi utbildade i insatser över hela organisationen.

Bättre tillsammans
Vi är ett människocentrerat företag, både i vår produkt och i den gemenskap vi skapar på vår arbetsplats. Vi spelar trevligt och lämnar våra egon vid dörren. Och ärligt talat, vi har bara trevligt!

Öppna positioner

Terapeut jobb
Är du en terapeut som vill ge terapi genom Livstrivsel? Ansök här!

VÄLKOMMEN TILL LIVSTRIVSEL Denna webbplats använder cookies. Läs vår cookiepolicy & integritetspolicy.   Läsa mer om